ONLY ONLFERRY Imitert skinnjakke cognac / Even&Odd Slim fit jeans blue denim / Zign Belte brown / Zign Håndveske cognac
Sjalu på de friske! (myfamilyfive)

Sjalu på de friske!

                     

                   
Innimellom får jeg fæle, stygge tanker ,synes litt synd på meg selv, føler meg så liten. Synes jeg selv fortjener et bedre liv, et normalt liv som alle andre. Synes til tider st sykdommen til mannen min blir så tung å bære! Selv om jeg er en lykkelig kone og mamma.

Har jeg noen grunn til å være sjalu på de friske? Har alle andre et bedre liv enn meg/oss? Er det bare vi som går igjennom et krefthelvete? Går alle andre gjennom livet uten bekymringer, sykdom ,sorg og motgang? Nei, det tror jeg ikke. Alle har sitt og strev med. 

Men det er vanskelig og tenke på det når du selv står oppi en sorg selv. Man blir litt egoistisk, føler seg så alene ,livet føles så vanskelig, så skummelt og sårbart, hvordan vil morgendagen bli?

Min medisin for å overleve hverdagen er self. mine tre hjerteknuserne-uten tvil! Men utenom dem har jeg et stort behov for å forny meg! Helst kjøpe meg noe eksklusivt og dyrt. Jeg elsker å gå i butikker, helst alene, da kan jeg fantasere, drømme meg bort og hvis jeg kommer over noe veldig pent og dyrt, da er det plutselig mitt. Da får det koste hva det koste vil. Det gjør meg glad -ikke for å imponere andre men for å føle meg bra. Føle meg som en sofistikert kvinne.Føle meg hel. Føle meg som verdens heldigste kvinne!

Disse to er jeg veldig stolte av.

                                                

 

                     

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

myfamilyfive

myfamilyfive

40, Trondheim

Mitt navn er Tove. Jeg er ei positiv dame som vil i min blogg skrive om familien min på fem,opplevelser ,tanker og erfaringer i hverdagen.Kreftsykdommen til mannen min,angst og depresjon og som "alenemor" til tider har vært noe av det jeg har måttet håndtere de seneste og opplevelsesrike årene mine.Jeg er opptatt av mote, helse, trening og interiør .

Kategorier

Arkiv

hits